Födelsedagsbarn och stansvandring

Fast det hela skedde i omvänd ordning,.
Staden idag efter vi åkt den vanliga 12:23bussen ner. Barnen blir helt stolliga av att åka, så för en glad stund med dom är det värt den kostnaden :)

Kiddosarna och jag hade planerat att köpa skor, och det resulterade i ett par snygga (kanske flör snygga?) svarta pumasneakers till Leo, och ett par mer gympaskor till Viggo, han har dock inte ens prövat sina, medans Leo genast hem, på med nya skorna och slänga dom gamla. Vi kanske skulle övervägt dom skorna lite först?
Nejnej, lite sent för det nu :)

Att det kan bli 700:- för skor till små barn på rea kommer jag aldrig fatta,. Menmen,. Vore ju kanon med körkort så man kunde åka till lite fler butiker och kolla än att bara hamna på Intersport här i staden.

Handla klart, bussa upp till Ida, gå (läs halta) till Donken för en lunch (som jag vid senare eftertanke borde avstått) för att sen veckohandla och åka till Eve som fyllde 25 år idag (igår om man ska va petnoga med minuterna) Grattisgrattis igen,. wohoo! ♥

Hem, middag,  och suttit med datorn i famnen sedan kl 19:30.

Grymt uttråkad, rastlös så in i bomben, och längtar efter min telefon!!!!! :)

Blir några friska bloss innan sängen får locka med gos mellan mjuka kuddar och några timmars sömn, innán en fullspäckad Fredag drar igång med bakande av tårtor, kakor, muffins och fixa det sista inför kalaset på Söndag.

Skall bli kul att se om det blir så nu då,.
Jaja,. 

Sov gott!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Du vet..i Örebro har dom Stadium Outlet..

Vi köpte ett par reebok till Nike á 150kr

och ett par adidas orginal till Ebba för 250kr.

Ett litet tips bara.. ;)

2010-08-06 @ 08:50:52
URL: http://familjenskoglund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback