på väg mot,,

jul bland annat,. sen bär de snart iväg mot sängen, då ja ska upp med tuppen imorgon och öppna på jobbet. Sen är det ledigt för julafton och juldagen, men visade sig vara jobb på annandagen, vilket lite förstör mina planer Tråkigt,.' Idag jobbade jag med feber, undrar om det var så himla lyckat? Tog värktabletter innan ja åkte idag, men kändes inte som om dom hjälpte spec mycket. Men vågade inte ta fler på jobbet, ingen koll på när ja tog hemma. Aja, hoppas febern inte återkommer under natten, blir liksom jobb iallafall. Sen är det nytt år, igen. 2010 Hoppas kommande år tar med sig ngt bra, eller iallafall ger mig inspiration till att våga chansa. Bara att våga - som en klok man sa igår. Jag har så mycket jag vill med livet, men känns som om jag hela tiden låter mina "rädslor" sätta käppar i hjulen. Jag kan ju faktiskt göra det jag vill ( nästan) bara man vågar!! På tal om det är jag sjukt besviken på enköpings kommun,. Återigen har ni bevisat att ni inte bryr er det minsta om vart vi (folk boende i enköpings) är på väg. Tydligen vill ni att människor ska fortsätta vara arbetslösa, för inte f**n verkar ni vilja hjälpa folk ut till arbete. Man ska söka jobb, man ska ta chanser och utbilda sig, men när man väl gör dom här sakerna, tex söker en utbildning, nej då är man inte prioriterad!?!?!? "Det finns inga pengar, det är andra som är högre prioriterade," vaddå inga pengar?? Tex :Hur många får inte utbilda sig till undersköterska varje år, det finns det pengar till? Fast man vet att många iallafall kommer gå arbetslösa eller högst få timvik inom härliga, underbara enköpings kommun? Vilka är dom högre prioriterade, än dom som har familjer att tänka på? Vilka behöver utbildning mer, än dom som idag har erfarenheter av utdöende branscher, blivit varslade, eller i värsta fall måste splittras från familjer för att ha en chans till arbete. Satsa på att studera, säger ni,. Dra på er skyhöga studielån, men ni får bara chans att läsa dom här få utbildningarna, för dom andra tycker vi är för dyra (Fast det är dom utbildningarna som leder till jobb!!!) Jag ser inte riktigt vad meningen är, med att bli skuldsatt pga att man vill studera, men inte få läsa det man vill. istället ska man läsa en kurs som enköping är villig att betala för, tex undersköterska. Där är det tydligen aldrig brist på pengar, (men nu till januari är det brist på sökande. ) Kan man inte ta pengar från det då? Lägga dom på kurser / utbildningar där det är mer tryck på önskan om utökade platser? Förstår ni inte att ni motarbetar alla som vill försöker, och som vill hitta ett jobb? Någon får gärna hjälpa mig att förstå hur dom tänker, för jag fattar faktiskt inte.. Avslutar väl med en feberstatus på stabila 38,5 och dricker ur mitt glas med julmust och hoppar i säng.

Pulkaåkning, morotskaka och bästa ♥:at mitt

Dagen har innefattat allt detta, så kort och gott har det varit en väldans bra dag. :)

Sandra hämtade mig halv12, vi drog till stan för att ta en träff och snäkka lite shit, som vi brukar.
Kortis på lindex innan vi hamnade på Wendys med för Sandras del en fin räkmacka och en cola, och för Hannas del en morotskaka och en kopp härligt champagne/gräddté. <mums!    Wendys har för i övrigt nog stans godaste morotskaka, men också mest ny personal. Haha. Undrar varför?  Hmmm..

Vi pratade om allt de viktiga i världen, men mest julklappshandeln (som för i övrigt går skit)
så efter det hamnade vi på Åhlens, mycket fint och mycket dyrt.

Suckar efter allt jag ser, iallafall lallt som har något med bakning att göra,. Hittade jättefina små silikonmuffinsformar i stjärnor som ja verkligen skulle vilja lägga 49:50 på, men hur onödigt skulle inte de vara?
INTE SÅ HIMLA, om man frågar mig. ;)

Vidare till herrhörnan för att leta efter en miniplatttång (som om de skulle finnas på herr)
eller kanske en trimmer till mister D, men inge fynd.  Tooo bad...

Sen vidare till Ost&Delikatessbutiken, ni vet breve apoteket? Herregud, där skulle ja ju inte följt med in,. Välkommen till himmelriket för dig som gillar chokld och ost, och allt som finns att köpa i fina små askar och som är ätbart,.    Va tvungen att säga till en tjej sopm jobbade där att ja verkligen hade missat ngt,. hon bev ganaksa glad att ja verkade tycka om deras butik. :)

Vidare för oss till Maxi, och där hittade ja den underbara "Leila bakar" till lite reapris, så klart ja köpte den. :)  149:- istället för 199:- sikket kap, huh? :)

Blev också 2pack nya stekpannor, för dom va på "rea", sen va tanken att köpa en pulka, men väl framme vid kassan tog Sandra hand om den, så de blev tidig julklapp till grabbarna, o shit va glada dom blev. :)

Var ute och åkte ----------------

och härimellan tyckte datorn att vi skulle hoppa tillbaka, så allt de ja hade skrivit efter här försvann,. Kuk också,. rent ut sagt,..

Ah, orka skriva opm de nu??!?1?!?!

Nej nej ,. blä.

Iaf va de en bra dagm, fram tills nu, typ,.

Snart blir de promenad och kanske lite pulkaåkning, får se om du är på?  mohahaha


Make me up

Idag är en dag då ja ska gömma mig bakom sminket.
Inget att va direkt nöjd åt idag, mer än att jag älskar min familj. (o de är ju ngt massivt iofs)

Men inget annat.
Jag är lite ledsen, för miss Wasberg ska flytta på Söndag, och det slog mig nu..  Buhu!
Men ja kommer till e-tuna, till dig och gangsterna ;)

Mer update kommer kanske sen,
nu sk ja fixa lite lunch,.  ♥

Julpyntshandel och moffelmåndag

Bloggen fått hamna i sista hand, då jag knappt hunnit vara hemma sista veckan, Varit lite annat som tagit tid,
men nu är showveckan på joar över, och det är med blandade känslor.
(Som vanligt)  Men kul har det varit, och ser fram emort nästa projekt med spänning  ;)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Är hemma från jobbet pga misstänkt hansfluss, men eftersom jag inte hittar några fläckar bak i halsen så var de nog inte fluss ändå, skönt!
Känner mig ändå trött i halsen, svullen och hostar torrt och ont, så jag blir hemma iallafall idag, får se hur jag gör imorgon em.
Jag ska packa ihop mig i en stor halsduk och klä mig i massor med varma kläder, och sen ska vi ta oss till växtriket för att handla lite julpynt till granen,. Jag valde i år, då vio kört standard rött och guld senaste tiden, så kände att det var dax för en modernisering av granen och dess lull-lull.
Donat med dom gamla guldfärgade kulorna här hemma, så dom är numera vita och fina, vissa ska få lite glitter. :)
Så silverglitter och nya ljusslingor ska köpas, då dom andra är trasiga. Hade liksom en slinga förra året, täckte ju sådär ena övre halvan av granen, patetiskt...

Så idag ska jag lägga lite extra pengar på att köpa sånt jag vill ha.
Håller tummen för att det där går som jag vill, så behöver jag inte tänka på pengar likamycket i fortsättningen. Vore ju grymt skönt!!

Nu ska jag bryta för att ge viggo lite mat innan han ska sova, och sen åker vi ut lite med bilen,

Tack till systrarna Elin och Ida för dom här dagarna på joar,
Elin är min privata frisör, utan dig skulle jag vara platt på scen.
Du gav allt dom där frisöreran ngt att snacka om ;)

Och där blev bloggen liggande i 1timme och 20minuter, medans jag gav viggo lunch, fick honom att sova och värmde på våran lunch,
kanske dax att publicera också?

Måffelmåndag blir det med lussebullsbak, blåbärspaj och kaffe all night long sen. :) Mums!

Hoppas de piggnar upp kroppen inför imorgon

Kram!