Dag 1 - Tröttare kan ingen vara

01:14, vaknade förvirrad och trodde ja missat tåget.
02:09 Vaknar ännu mer förvirrad. Kissnödig och stressad, halleluja
03:45 Klockan ringer, den här gången är de faktiskt dax att gå upp, men vem orkar?
Znoozar mig ihopkrupen intill mister D till 04:05, bråttom bråttom!!
Upp, klä mig i hyffsat mkt svart för att passa in, förhoppningvis!
Stövlar, extraskor, extra regnjacka, lite drickbart och en banan, och så iväg.

Kommer ut, hinner cykla typ 5 minuter, o va kommer då? 
regn, en jävla massa regn. Kanon att ja packade regnjackan. Hinner bli blöt ens innan jackan kommit på,. Ännu mer kanon...  Genomblöt och lagom glad cyklar ja vidare emot bussen som ka ta mig till Bålsta,. Klockan blir 04:53, bussen går...

05:30 stannar vi i Bålsta, dax för att hoppa på pendels till Sthlm C.....
06:17 framme i sthlm. Jagar mig ner till tunnelbanan, hinner precis med 06:23 emot vällingby, för att 06:32 hoppa av vid Thorildsplan.   Leta rätt på gatan ja ska till, långt att gå!  550meter från tåget till nya fina espressoHouse på Lindhagen.  I like it!

Här jobbar jag på som en idiot tills klockan slår 13:00. Dax att sluta för idag, innan man hunnit få ngn mat i magen. Känns sådär,. Ska de bli samma sak igen? Ett till jobb där man inte får varken mat eller toapaus,. Oh greate....   Ngt ja däremot fått i mig idag är en JÄVLA massa kaffe.
Eftersom ja utbildar mig till Barista måste ja lära mig precis hur man gör dessa fantastiska hantverk kaffe,. Ja skojar inte de är skitsvårt!

Lagom mkt kaffe, pressa rätt tyngt på, bränn inte mjölken, lagom ångspunnet, häll så creman följer med till toppen och sen gör ett mönster!  Okey, lite mycket på en gång, lugn!!!!!

Endel hann ja smälta och de kändes väl okey på dagen. Fick stå mkt i kassan idag och min arbetskollega andreas (ingen erfarenhet från cafe eller ens den här branchen) fick hålla på mer med kaffemaskinen idag. Imorgon är de byte,. Ska bli skönt att få få upp farten lite.

Imorgon är de en ganska bra dag, vi ska ha bakverksprövning. Så de blir bullar, bars, juice,  (bakverk?) paj och cheesecake för hela slanten, all for free! :) 

Jobbar 15-19:30 så de innebär stängning, ska bli kul ohc se hur effektiva dom är på sånt.
Onsdag och torsdag blir de jobb på kaosartade sveavägen och espresso house där, helt annat tempo, bara att bita ihop! Onsdag lång och tidigt morgon, och torsdag som imorgon.
Fick sjukt massa material som vi ska plugga in, både allt i coffee-shopen och mkt inför baristautbildningen som ör förlagd freda ( ja kommer gå måndag pga daniels farmors begravning,. :/ )

Och un blev de här längre än ja trodde,. Hoppsan.

Nu är de idol en snabb, sen sova massa till kl 7,. :) Aldrig förut har den känts som om kl 7 är sovmorgon ;)Förresten, vart är ni mina ♥:n ?
 


Vart fan har jag lagt det?

Och så dretsmart att tappa bort körkortstillståndet??  Nat!
GRRRRRRR!

September,...

Sorry, ALLA (HAHA) ni trogna läsare, att jag struntat i att uppdatera er om familjen Berg Sundström´s kaos dom senaste veckorna.
Har känt att jag haft lite annat att syssla med, så bloggen fick liksom komma sen, typ nu.

Det som hänt på senaste är följande:

♥ 4/9 - 5 år med älskling -
CHECK 

♥ 12/9 Margot Sundström, mina barns gammelfarmor gick bort. Vi fick träffa dig precis en vecka tidigare, och vilken tur att vi åkte, för vem viste att du skulle lämna oss så snart? Du var så pigg, men 89 år är en lång tid.
Du kommentera ständigt dom timmar vi var hos dig, hur fin Viggo var. Du släppte honom knappt med blicken. Vi är så glada att du hann träffa båda våra buspojkar. Sov gott, "farmor". ♥ ♥ ♥

♥ 13/9 - Älskade mamma, Idag skulle du fyllt 60år, men du fick bara bli 47. Besökte dig på kyrkogården, jag och min lilla familj.. Leo gick och pratade med dig där vi tror att du blev begravd, och det är så skönt att känna att han verkar förstå att man kan ha en mormor fast hon inte syns. Vi pratar om dig ofta,mamma. Du finns ständigt i våra tankar och vi älskar dig så mycket!
Tomrummet du lämnat efter dig kan aldrig fyllas, du fattas oss! ♥ ♥ ♥ ♥

♥ 14/9 - Viggo fyllde 1 år!  Värsta braiga!  Fick kanonmycket bra presenter och han åt 3 bullar helt själv. Nej det var inte sockerfria bullar och nej dom var inte direkt små :)  Han ät även en bit tårta, självklart med händerna.

♥ 14/9 Första körlektionen med Herman. Skitläskigt! Fick typ 3 motorstopp, ett par fler gången ogillade deras bil mig för att ja släppte upp gasen för fort i starten, och Herman trodde nog att ja skulle träffa den där stolpen på ÖBparkeringen. Annars gick de rätt hyffsat tyckler ja nog. Körde lite i trafik, runt kvarteret där FluggerFärg o ÖB o de ligger. Nog mkt trafik för mig första timmen bakom ratten. :) Illamående av chocken när ja kom hem, ja jag är mesig, men tycker de är skitkonstigt att köra bil! ;)

♥ 17/9 Arbetsintervju för EspressoHouse i västerås, fast intervjun var i Sthlm. Kanon kändes de, får se om dom ringern den här veckan då. Alla håll en tumme!   :)   Får ja inte jobbet är ja ändå ganska nöjd, för ja blev introducerad till världens godaste Latte! Sorry, men ja måste nog skaffa mig ett Coffe-card :)

♥ 19 - 20/9 Hade barnens kusin Maja på övernattning när syster Elin med make Herman åkte på bröllop i Uppsala. Ville också gå, men får titta på alla bilder sen. =)

Sen va nog den veckan slut. Pust...


Kan dela med mig av de ja gillar just nu..
  
Barnen skall få nya regnkläder / inför vinters slaskiga dagar. This is what the are getting :)

629:- styck per barn. Tur att de inte var per del!  Fleecefodrade och helt underbara!
 Leo ska få de gröna och Viggo får de armebeige/brun


                                                     
Viggo har fått en fin vinteroverall från Polarn&Pyret också.
Brun med turkost foder, kanonsnygg!

För Leo inväntar vi den här puddingen.
8848 vinteroverall som ska hålla honom varm (och snygg) :) 


Den här vintern får barnen iallafall vara varma, medans vi föräldrar får krama oss varma för alla pengar var visst slut nu. Skit va dyrt det är med barn, och deras kläder!  :)   ♥ 

Thats all for now,
so long,.
 

12 minuter till en milstolpe

 
Om typ 12 minuter har jag och Daniel spenderat 5 år tillsammans,...
Gud, 5år redan!    Inte så konstigt iofs. Leo fyllde ju 4 i Juli,. Och lilla PluttViggo blir 1 om sisådär snart 10dagar. Vart tog det här året vägen egentligen...

Vi som hade så många planer.
i kunde ha köpt hus, eller ja nästan 4,. Så många budgivningar var vi med i, skrämmande nog. Vi kunde haft hus, barnen kunde lekt i trädgården och vi hade styrt själva över beslut gällande hela vårat boende.  Vi kunde ha ägt ett hus.   Herregud....  :/


5 år är en ganska lång tid, när man är 23..  23 är en ganska ung ålder att hinna med att bli mamma till 2 barn. 23 år är en ganska lång tid att hinna göra massa saker på, som man inte gjort.
Synd..  Man kan så lätt vara efterklok, eller efterdum.  Beror på hur man ser saker och ting..

Just idag, eller om 7 minuter (oj tog de så lång tid att skrika de hör lilla??)
anyway, om 7 minuter kommer jag välja att se det så här:


Jag har 5 år tillsammans med en person som jag vill spendera resten av mitt liv med, en person som är pappa till mina fantastiska pojkar 2,  en person som gör mig totalt GALEN av frustration, för en massa massa saker. vi gör varandra galna, fast vi vet att vi kan bättre i det mesta vi gör,. 

Men du är min, och jag är din..

♥  Daniel 4/9 Hanna  ♥