Färsk ananas, sytt dynor och insett en del saker...

Av rubriken att dömma, kanske jag inte haft en hemskt händeserik dag, men i mitt tycke var den ganska produktiv.
Blev en dyr och lång handling idag med hela familjen Kaos, får passa på innan mister D skule till jobbet,. Var ju tvugna att ha lite mat i huset.   Dock hade jsg totalt glämt att planera veckans matlagning, och det resulterar ALLTID i dyra veckohandlingar, onödiga köp och sugen  på att baka. How come??
Men fast jag är utan planerade måltider denna vecka, borde ja väl lyckas slänga fram ngt ätbart till familjen?
Veckans handling landade på 841:-, och kylen blev full av färsk frukt och grönt nu när jag e superpeppad på en nystart med Viggo´s barnmat, a´la homemade!  Nu ska de in i de längsta göras puréer from scratch, om man inte ska va en heldag på stan typ.
Köptes färska aprikoser, ananas, päron, bananer (de brukar vi iofs handla)
som skall mixas och mosas till Viggos efterrätter och mellanmål, mums! Känns lite roligare att testa med nya smaker, än att bara plocka en burk ur hyllan, vem vet, kanske får upp ett intresse för annan frukt hos resten av familjen också? ;)'

Har länge känt att ja ville greja i barnens rum, nu när grabbarna delar rum,. Leo som är stor kille nu fick bestämma färger (med lote hjälp av mamma) Eftersom väggarna går i vitaste vitt, så tyckte Leo att det skulle vara snyggt med röd och svart till, och det tycker mamma och pappa blir kanon! Vi hade ju en stor röd matta som vi hade planerat att göra oss av med, för den ville vi inte använda, och hur mycket snygga saker finns det inte i rödaste röd?
Så förra IKEA-trippen inhandlades tyg och rullgardin, sen va det bara hem och mäta, tänka och bestämma mig för vad som skulle göras. 
Idag blev iaf en dyna klar till Leos lilla stolar, (som för övrigt håller på att målas om från blå till svarta)  kommer bli sjukt snyggt, och matchar så nice med Leo´s hemmapimpade IKEAsäng, som gick från Furu till svart här för ett tag sen. :)
Tyvärr finns ingen kamera tillgänglig för att fota vad ja huinnit med, tänkte att ja lägger upp "före och efter-bilder" imorgon,. Är lite mkt dokumenterat nu här hemma sen vi flyttade in,. Har ju hänt en del sen dess...

From that to this :

Ibland måste man sänka garden, låta sig själv vara precis så bräcklig och mänsklig som man innerst inne känner sig, fast man inte vill att andra ska se.
Alla bär vi på fasader och tillgjorda leenden, för att vi vill dölja att vi har brister, men ibland också för att dölja känslor.   Bristerna, dom ser ni allt, ni som känner mig.  Men känslorna, dom får man leta djupare efter..


Mamma, älskar och saknar dig..  ♥



               







Kommentarer
Postat av: Wasberg

Brister? Du har väl inga brister? Du är ju världens bästa Hanna!! =D

2009-07-23 @ 08:24:25
Postat av: Ida

hjärta

2009-07-23 @ 17:58:24
URL: http://kawrtnee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback