Myshelg och bebislängtan

Länge sen han mann printa några rader här. Egentligen borde ja väl kanske hinna göra de flera gånger om dagen, men ibland prioriterar jag inte riktigt att starta datorn så fort jag har 4 minuter över, då förösker ja hinna gå på toa ist ;)

Kan bara lite snabbt skriva att vi spenderade Lördag till Söndag ute i Fjällnora utanför Uppsala med Lexi och Fredrik i Fredriks mammas och pappas hus, ut på landet med oss för en kräftskiva med egenfångade uppländska kräftor och grillning. Kvällen blev kanonbra med hyffsat snälla barn, massor av infravärme ute på altanen och världens mumsigaste kräftor, (aldrig har 9 kräftor räckt så länge)  ;)  Sen att Lexi och Fredrik är världens softaste par att hänga med är ju bara + i kanten :)   Så skönt att komma ut till friska luften, hänga i mjukisbrallor och tofflor bland djur och fina bad/nudiststränder *haha*  Sov i stuga x antal meter från huset, och det kunde varit lite mera sol under våran skogspromenad, men annars har vi absoluit inget att klaga på!
Tack så oerhört mycket för en trevlig och God kväll, och jättetack till dina föräldrar F, för gästfriheten. :)

Längtar efter att eran lilla bebis kommer ut och hälsar på världen, fast den ska såklart inte komma nu,.
Dax första veckan i November, och tills dess får vi längta efter barnens "kusin",. 
Plastmoster längtar efter dig, lilla monster :)

Lite uppdatering kanske kommer senare efter middagen som nu skall lagas,. Laxpasta kanske, anyone?


Kommentarer
Postat av: Lexi

Bebis längtar efter plastmoster också.. skulle inte förvåna mig om bebis kom tidigt enbart för att få träffa moster tidigare.. :) Tack för supermysig helg! älskar dig, bästis!! Pussa på

2009-08-17 @ 21:02:50
URL: http://lifeatmunters.blogg.se/gravid

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback